Premis Amics de la Costera

Distingits amics i amigues:

El proper divendres 25 d’abril, se celebrarà el sopar de lliurament del premi bianual Amics de la Costera que atorga la nostra Associació a aquella persona o entitat que s’haja destacat en defensa del patrimoni de la comarca. Enguany el guardonat ha estat Josep Gimeno “Botifarra” per la ingent tasca que ha portat a cap durant els darrers anys en la recuperació i difusió del patrimoni musical tradicional de la Costera i del País Valencià. El sopar tindrà lloc als Salones Reina de Xàtiva a les 21,30 hores. El tiquet, el preu del qual és de 30 euros, es podrà adquirir a les llibreries La Costera i El Vaixell de Xàtiva fins al dia 21 d’abril. El menú és el següent:

Flocs de pernil “Bodega Teruel” – Terrina de salmó a l’all suau – Petites mandonguilles caseres de pebrassos

Llom de lluç amb salsa verda

Centre de “solomillo” ibèric a la graella amb la seua guarnició

Arnadí i monxàvena amb gelat

Cafè i infusions

Celler:

Vi blanc DO València – Vi negre DO València

Cervesa, aigua mineral i refrescs

Cava Jaume Serra

Com que es tracta d’un esdeveniment força rellevant i, a més,  d’una bona oportunitat per a compartir una vetllada amb els companys i companyes de l’Associació, cridem a la participació de tots i totes.

D’altra banda, us informem que el proper 27 d’abril hi haurà una marxa a peu (de dificultat mitjana i d’unes quatre hores de durada) pel terme de Barxeta. L’eixida serà a les 8,30 hores, des del jardí de l’ambulatori del municipi.

__________________________________________________________________________________________

La Junta Directiva

Quant a amicscostera

Bloc administrat per la Junta Directiva de l\'Associació d\'Amics de la Costera · Institut d\'Estudis Comarcals
Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.